• Oznam ŠJ - zápisný lístok na stravu od 01.09.2023

          • Vážení rodičia,

            Na základe prihlásenia na stravovanie Vašich detí cez edupage v mesiaci jún (prváci na základe prihlášok do školy) budú od  dňa 05.09.2023 prihlásení  na stravu. V deň nástupu do základnej školy je potrebné priniesť vyplnený zápisný lístok na stravovanie. Zápisný lístok si môžete stiahnuť tu - Zapisny_listok_stravnika_2023-2024.doc​​​​​​​. V prípade, že od daného termínu dieťa do školy nenastúpi, je potrebné ho zo stravy odhlásiť. Odhlasovanie  cez portál https://www.eskoly.sk/ je spustené. Žiakom prvého ročníka a novým stravníkom  budú  prihlasovacie údaje zaslané na emailové adresy zákonných zástupcov  dieťaťa.  Žiaci, ktorí sa už stravovali, majú prihlasovacie údaje platné tak ,ako predchádzajúci  školský rok.

            Návod, ako je možné využívať túto formu odhlasovania, sledovanie odobratej stravy, konečný zostatok na stravnom a réžii  si pozrite na:

            https://www.youtube.com/watch?v=8Ud2066FYwY

            Odhlasovanie je potrebné vykonať najneskôr do 13:45 hod. na nasledujúci deň.  Môžete využívať aj telefonické odhlasovanie na tel. čísle:, +421903589201

            Platby za stravu Vám budú zasielané každý mesiac na email. Platby je možné realizovať internetbankingom, alebo trvalým príkazom( nie je možná platba šekom). Pri platbe vždy uvádzajte variabilný symbol, meno žiaka a triedu.  Všetky dôležité informácie ohľadom stravovania nájdete v zápisnom lístku.

          • Zoznam pomôcok

          • Milí rodičia,

            v sekcii ŽIACI A RODIČIA  nájdete podmenu POMÔCKY DO ŠKOLY nájdete zoznam pomôcok do školy, ktoré môžete deťom zakúpiť.

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.